EnergiData

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Persondatapolitik for EnergiData A/S2018-10-18T02:12:34+00:00

Persondatapolitik for EnergiData A/S

For EnergiData er det vigtigt at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Derfor har vi en persondatapolitik, der sikrer, at dine oplysninger behandles ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Ved at benytte dette website accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

1. Indsamling af personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller arbejdsadresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du indgår et kundeforhold med os
  • Når du tilmelder dig EnergiData’s nyhedsbrev
  • Når du deltager i EnergiData’s arrangementer
  • Når du anmoder om at få tilsendt materiale
  • Når du kommunikerer med os
  • Når du bruger EnergiData’s øvrige funktioner og tjenester
  • Fra sociale medier

Følgende typer af personoplysninger kan EnergiData registrere om dig:

  • Kontaktoplysninger, herunder navn, arbejdsadresse, arbejdstelefonnummer og arbejdse-mail
  • IP-adresse
  • Segmenteringsdata på baggrund af eks. geodemografi

2. Behandling af personoplysninger

Vores grundlag for behandling af dine personoplysninger er primært opfyldelse af anmodninger modtaget fra dig. Vi behandler derudover dine personoplysninger på grundlag af vores legitime interesse i at foretage markedsføring, udvikle eksisterende samt nye services og produkter, foretage analyser og statistik af vores kundesegmenter og produkter, eller hvis du har givet et specifikt samtykke til en konkret behandling.

Overstående kan til enhver tid opdateres i takt med eventuelle ændrede forretningsmæssige behov og lovkrav.

3. Opbevaring af dine personoplysninger

Alle personoplysninger opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for relevante medarbejdere i EnergiData.

4. Videregivelse til tredjemand

Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan i øvrigt ske, hvis du har givet dit samtykke hertil. Vi kan derudover videregive dine personoplysninger til tredjeparter, hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i eller på baggrund af vores legitime interesse.

5. Adgang til personoplysninger

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du kan til enhver tid benytte retten til at få slettet de oplysninger, vi indsamler om dig, med visse lovbestemte undtagelser. Du er derudover berettiget til at gøre indsigelse imod indsamlingen og bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses. Hvis personoplysninger om dig er forkerte, har du ret til at få dem korrigeret.

Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig ved at kontakte os på:

EnergiData A/S, Centervej 5, 4600 Køge, + 45 46 14 14 60 eller info@energidata.dk.

6. Hvem er den dataansvarlige?

EnergiData A/S, CVR-nr. 26737931, Centervej 5, 4600 Køge, er dataansvarlig for de personoplysninger, du deler med os, når du besøger vores hjemmeside eller på anden vis kommunikerer og er i kontakt med os. Ønsker du at rette henvendelse til EnergiData, kan det ske på info@energidata.dk eller telefon + 45 46141460.

7. Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte os på:

EnergiData A/S, Centervej 5, 4600 Køge, +45 46141460, info@energidata.dk

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.