Sådan høster du gevinsten af besparelser på energiforbruget

Data er en forudsætning for at skabe indblik i dit forbrug og komme i gang med energieffektivisering. Du gør derfor klogt i at holde ekstra øje med dine målere, så de altid melder data ind til MinEnergi.

Indsatsen med energieffektivisering starter ofte med en beslutning på ledelsesniveau, men den skal implementeres i det daglige arbejde med drift og vedligeholdelse på medarbejderniveau.

Det er derfor helt afgørende, at du har afsat ressourcer til at vedligeholde, servicere og drifte dine målere. Det gælder både fysisk på adressen og bag skærmen. Det er nemlig svært at høste den fulde gevinst af din indsats med energistyring, hvis der mangler data i systemet.

Løbende service af dine målere

Udskiftning af målere og manglende forbindelse er ofte årsagerne til manglende data. Konsekvensen er, at tallene mangler i det samlede billede af dit energiforbrug. Det er misvisende for ledelsen, brugerne af ejendommen og dem, som hver dag arbejder med systemet.

Vi anbefaler, at du gennemfører et servicetjek af dine målere halvårligt. Det kan være det tekniske driftspersonale på ejendommene eller EnergiData, som tilbyder at overvåge dine målere og dit forbrug med FullService.

Med FullService sørger vores support team for, at dine målere leverer valide data, så du kan præsentere de bedste resultater. Og det er helt grundlæggende for, at du kan høste den fulde gevinst af din indsats med energieffektivisering, som har mange mærkbare fordele her og nu og på længere sigt.

Vil du høre mere om muligheden for FullService hos dig? Ring til os på + 45 4614 1460.

Af |6.maj2019|Nyhedsbreve|

About the Author: