Samlet liste med nyeste opdateringer i MinEnergi 2.0

I 2019 har du modtaget mails om opdateringer i MinEnergi 2.0 fra os. Hvis du ikke fik læst dem alle, kan du læse med lige her og holde dig opdateret på de nyeste opdateringer.

Det skal være simpelt at lokalisere de største energibespareler nemt og hurtigt i MinEnergi 2.0. Derfor udvikler vi løbende systemet med nye funktioner, som skal gøre energistyring let for dig, som sidder med overblikket over energiforbruget i mange ejendomme.

1. Dashboardet har fået et løft på firma- og bygningsniveau

Vi har samlet dit forbrug på el, vand og varme i det nye modul ”forbrugsoverblik”. Nu kan du se forbruget i kroner, kWh/m₃ eller CO₂ i en given periode, men du kan også holde det op mod dit budget. Vi samler dine budgetter på el, vand og varme, så du kan se, om du er på niveau med det forventede forbrug.
Vi har også udvidet dine muligheder for at vise forbruget i den graftype, du ønsker. Du kan vælge mellem et kurve- eller søjlediagram under “Brugerindstillinger”, når du klikker på dit navn i øverste højre hjørne.

2. Fang energityve efter lukketid med standbyforbrug

Med funktionen kan du sikre dig, at dine bygninger ikke bruger unødvendigt el, vand og varme uden for den normale driftstid. Men det er en forudsætning, at du har indtastet og aktiveret driftstiderne for dine bygninger. Det gør du under ”Opsætning”, ”Stamdata” og ”Driftstider”.
Udover at analysere på standbyforbruget under ”Analyse”, kan du også danne dig et hurtigt overblik med standbymodulet på dashboardet for den pågældende bygning.

3. Undgå straf fra dit forsyningsselskab med forbedret afkølingsanalyse

Du har fået mulighed for bedre at analysere frem- og tilbageløbstemperaturen samt data i valgfri periode og opløsning.

Med “Afkølingsindex” kan du hurtigt identificere de anlæg, som performer dårligst og bedst baseret på afkølingen og brugt energi i den valgte periode. Du kan også sortere dine anlæg på yderligere nøgletal som afkøling, energi og flow. Det giver dig et øget overblik over anlæggenes performance, så du kan undgå dårlig afkøling og en straf fra dit forsyningsselskab.

Hurtigere svartider i MinEnergi 2.0

Opdateringerne betyder, at flere oplysninger om dit forbrug bliver samlet på dit dashboard. Men det betyder også, at svartiderne bliver hurtigere. Systemet rummer mange data om dit forbrug, men ved at samle flere data et sted, bliver svartiderne minimeret.

Vi udvikler løbende på MinEnergi 2.0, og din tilbagemelding er vigtig for os. Har du en god ide til vores næste udviklingsprojekt i MinEnergi 2.0? Ring til os på + 45 4614 1460.

Af |30.september2019|Nyhedsbreve|

About the Author: