EnergiData

Vi bruger al vores energi på, at I sparer jeres!

Energistyringsprogram

Fleksibel software med mange funktioner

Omdrejningspunktet for MinEnergi er overvågning og styring af energiforbruget. En brugervenlig opsætning af elementerne, og muligheden for at modulere menuen efter geografiske og tekniske parametre skaber tilfredshed og overblik for vores kunder.

Softwaren er kendetegnet ved at være meget fleksibel og brugbar i alle brancher, og så er den tilgængelig på alle digitale platforme med MinEnergi 2.0.

I forbindelse med implementeringen af MinEnergi, sørger vi for klargøring af målere og kontakt til forsyningsselskaber. Når MinEnergi er oppe at køre, er vores supportere behjælpelige med besvarelse på spørgsmål og tekniske udfordringer.

Du kan læse mere om specifikke features i MinEnergi her

energistyringsprogram
energistyringsprogram til energioptimering  
 

Skift fra MinEnergi 1.0 til MinEnergi 2.0

Er I bruger af MinEnergi 1.0, kan I skifte til MinEnergi 2.0. MinEnergi 2.0 er næste generation af online energistyring og indeholder features, som opfylder vores kunders behov.

Miljøregnskab, kategorisering af målere til afregning ved SKAT og Call To Action lister, med en prioriteret oversigt over de største besparelser, er nogle af de seneste features, vi har udviklet til MinEnergi 2.0.

Som bruger af MinEnergi 2.0 sikrer I jer et energistyringsprogram, som understøtter de nyeste tendenser inden for online energistyring.

Her kan du læse om, hvorfor vi anbefaler at bruge MinEnergi 2.0 til at overvåge og styre jeres energiforbrug