Strategisk partnerskab skal styrke fælles mål om energibesparelser i danske beboelsesejendomme


EnergiData og Cleantech-virksomheden Brunata er gået sammen om at levere den komplette løsning inden for energistyring til landets ejendomsadministratorer til gavn for økonomien, indeklimaet og miljøet.

Brunatas kunder kan fremover anvende EnergiDatas digitale energistyringssystem MinEnergi 2.0 til at formindske bygningens forbrug af el, vand og varme. EnergiData har udviklet MinEnergi 2.0, som skal gøre det simpelt at sikre optimal udnyttelse af energien, og sammen med Brunatas store erfaring inden for forbrugs- og ejendomsdata, sætter partnerskabet kundernes energibesparelser i centrum.

”Partnerskabet med EnergiData er for Brunata en naturlig udvikling. Brunata har – som leverandør af målere og forbrugsregnskaber – over 100 års erfaring med markedet for beboelsesejendomme og vil med det strategiske partnerskab sikre alle vores kunder adgang til en helt ny verden af services, hvor en professionel og nem løsning inden for energistyring af ejendommen kombineres med Brunatas kerneforretning inden for målere og forbrugsregnskaber. Det har været vigtigt for os at vælge den partner, som kan give Brunatas kunder adgang til den stærkeste energistyringsløsning. EnergiData har ligesom os et stærkt fokus på at levere avanceret teknologi og services nemt, og vi kan nu give vores kunder et trygt og konkurrencedygtigt tilbud på energistyring som supplement til de produkter, vi selv tilbyder,” siger Jesper Holm Kristoffersen, VP Sales & Marketing hos Brunata.

MinEnergi 2.0 har været med til at sikre store besparelser på energibudgetterne for danske og udenlandske virksomheder siden 1997, og segmentet for beboelsesejendomme skal ikke gå fri.

”EnergiData hjælper dagligt store detailvirksomheder og kommuner med at skabe overblik over energiforbruget, og vi har en stærk position i de segmenter. Vores store erfaring med energistyringssystemer vil uden tvivl lette arbejdet for ejendomsadministratorerne, uanset om det er afkølingsanalyser, sammenligning af ejendommenes forbrug eller dokumentation af CO2-udslippet,” siger Morten Dysted Dahl, der er adm. direktør hos EnergiData, og fortsætter:

”Vi ser Brunata som en særdeles kompetent partner i segmentet for beboelsesejendomme, og det kommer begge virksomheder til gode, at ejendomsadministrationerne får transparente og let forstålige forbrugsdata til rådighed i MinEnergi 2.0.”

Det nye strategiske partnerskab er trådt i kraft, og de første kunder forventes at kunne anvende MinEnergi 2.0 til at energioptimere deres bygninger i løbet af foråret 2020.

Vil du vide mere om det nye strategiske partnerskab, kan du kontakte Morten Dysted Dahl på  + 45 7731 3261.

  • EU er blevet enige om stærkere regler for at øge energieffektiviteten
  • EnergiData bliver medlem af interesseorganisationen SYNERGI
  • EnergiData og Nordomatic indgår partnerskab om at udbrede EnergiDatas EMS-platform i Nordeuropa
  • Ny aftale med Grundfos sætter miljøet først 
  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
Information om

MINENERGI2


MinEnergi2 er Danmarks første digitale energiovervågningsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi2 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi2 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energiovervågningsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

Siden 2008 har EnergiData været 100 % ejet af energiselskabet OK. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Duisburg i Tyskland.

Vi er en moderne virksomhed i både vækst og udvikling. Vi består af 45 kolleger, der alle brænder for vores teknologi, vores kunder og det bidrag vi yder for en grønnere fremtid.

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.