• ENERGIDATA
    VI BRUGER AL VORES ENERGI PÅ, AT I SPARER JERES!

Uddannelsesinstitutioner


MinEnergi 2.0 bruges af en lang række uddannelsesinstitutioner landet over, og systemet giver med sin brugervenlige grænseflade og omfattende overbliksværktøjer institutionens energiansvarlige et samlet overblik over energiforbruget.

MinEnergi 2.0 indberetter, ved etablering af fjernaflæsning, automatisk alle installationers status. Det giver mulighed for straks at fange fejl, når de opstår – samtidig udsendes der alarmer på email og sms ved store forbrugsudsving.

Programmet kan også bruges til bl.a. at benchmarke og dermed foretage sammenligninger internt mellem institutionens afdelinger og eksternt med andre institutioner.

Systemet benyttes ligeledes til fejlfinding på institutionens CTS-anlæg.

MinEnergi 2.0 er aktiv energistyring der giver besparelser

Med aktiv energistyring har den energiansvarlige yderligere muligheder for at styre energiforbruget.

Endelig betyder digital energistyring med MinEnergi 2.0, at medarbejderressourcer frigøres til andre opgaver.

Fordele med MinEnergi 2.0 for erhvervsejendomme

  • MinEnergi 2.0 tilpasses de enkelte institutioner – store som små
  • MinEnergi 2.0 foretager automatisk al indberetning af forbruget – det betyder samlet overblik for den energiansvarlige
  • Mulighed for umiddelbar benchmarking – sammenligning af afdelinger og bygninger med relevante tilsvarende
  • Fejlfinding på institutionens CTS-anlæg
  • Udtræk af data til grønne regnskaber
  • Frigørelse af arbejdskraft
Information om

MINENERGI 2.0


MinEnergi 2.0 er Danmarks første digitale energistyringsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi 2.0 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi 2.0 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energistyringsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

EnergiData er ejet af energiselskabet OK, og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland.

Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 30 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.