Vores teknikere har en finger med i dine energibesparelser


Du møder måske ikke vores teknikere, men de har en vigtig rolle i, at du har automatiske data tilgængelig i MinEnergi 2.0 og kan optimere dit forbrug yderligere.

EnergiData råder over alle funktioner inden for energistyring fra salg til energirådgivning – og installationsdelen er ingen undtagelse. Derfor har vi egne teknikere med speciale i energistyring, der besøger vores kunder, når teknikken skal virke.

Det er din fordel, at vores teknikere kender installationerne og ved, hvad de skal være opmærksomme på, når de besøger din teknikkælder.

”I installationsprocessen har jeg en tæt dialog med teknikeren. Det betyder, at jeg kan videregive de nødvendige informationer, jeg har fra kunden, så opgaven bliver løst på bedste vis,” siger Christian Engelsen, der leder flere store projekter i EnergiData, og fortsætter:

”Jeg beder også teknikeren tjekke, om der er muligheder for tiltag, som kan være en fordel i forhold til besparelser. Det kan eksempelvis være, om der er den nødvendige dokumentation over for SKAT, når vi taler om godtgørelse af afgifter.”

Du kan trygt stole på os, når du skal have installeret eller serviceret en logger eller måler, og så skal det være simpelt at komme i kontakt med os.

Bestil en tekniker direkte i MinEnergi 2.0

Hvis teknikken driller, og du har behov for en tekniker til at servicere din måler, kan du nemt oprette en sag direkte via loggen i MinEnergi 2.0. Du skal sætte drop down-menuen på ”Bestil teknikerbesøg”, og så sender du automatisk mailen til vores support.

Den nye funktion i loggen sikrer, at du har data og historik om en måler dér, hvor informationen hører til. Det gør det nemt for jer at dele data mellem medarbejdere, og vi kan nemt se, hvilken måler sagen tilhører.

Hvis du har spørgsmål til vores teknikere kan du ringe til os på + 45 4614 1460.

  • Nyt partnerskab uden for Danmark markerer gennembrud
  • FullService: Et servicekoncept, der giver pengene 2 gange igen
  • Ny partneraftale giver grobund for energirigtige løsninger i bygninger
  • EnergiData kåret til eliteleverandør for tredje år i træk
  • H. Daugaard vil køre på den grønne bane
INFORMATION OM

MINENERGI 2.0


MinEnergi 2.0 er Danmarks første digitale energistyringsværktøj, som giver mulighed for at styre og skabe overblik over forbrug af el, vand, gas og varme direkte på alle digitale platforme.

MinEnergi 2.0 samler alle virksomhedens bygninger i en oversigt, så man nemt og på en brugervenlig måde, får overblik over, hvor meget energi der bruges. Udviklingen i energiforbruget kan løbende sammenlignes med budgetter, tidligere forbrug og indtastede nøgletal.

MinEnergi 2.0 byder på mange opsætningsmuligheder, som tilpasses jeres behov. Uanset om det er en enkelt bygning med få målere, eller om det en omfattende bygningsmasse med en integreret fjernaflæsningsløsning, så kan vores energistyringsværktøj gøre en forskel.

En del af OK

EnergiData er ejet af energiselskabet OK, og har været det siden 2008. Ligeledes er Kamstrup 100 % ejet af energiselskabet OK, hvilket gør dem til et søsterselskab til os. Vi har hovedkontor i Køge, en afdeling i Viby J. samt et kontor i Tyskland.

Vi er en målrettet virksomhed bestående af et energisk team på 30 medarbejdere, som arbejder tæt sammen i et uhøjtideligt miljø med kunden i fokus

Energidata A/S

Hovedkontor

Centervej 5
4600 Køge

Regionskontor

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J.

Telefon: +45 46 14 14 60
Email: info@energidata.dk
CVR nr. 26737931

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

NYHEDSBREV:

Få artikler, tips til et lavere energiforbrug og gode tilbud om arrangementer i din indbakke med EnergiDatas nyhedsbrev.