Vores teknikere har en finger med i dine energibesparelser

Du møder måske ikke vores teknikere, men de har en vigtig rolle i, at du har automatiske data tilgængelig i MinEnergi 2.0 og kan optimere dit forbrug yderligere.

EnergiData råder over alle funktioner inden for energistyring fra salg til energirådgivning – og installationsdelen er ingen undtagelse. Derfor har vi egne teknikere med speciale i energistyring, der besøger vores kunder, når teknikken skal virke.

Det er din fordel, at vores teknikere kender installationerne og ved, hvad de skal være opmærksomme på, når de besøger din teknikkælder.

”I installationsprocessen har jeg en tæt dialog med teknikeren. Det betyder, at jeg kan videregive de nødvendige informationer, jeg har fra kunden, så opgaven bliver løst på bedste vis,” siger Christian Engelsen, der leder flere store projekter i EnergiData, og fortsætter:

”Jeg beder også teknikeren tjekke, om der er muligheder for tiltag, som kan være en fordel i forhold til besparelser. Det kan eksempelvis være, om der er den nødvendige dokumentation over for SKAT, når vi taler om godtgørelse af afgifter.”

Du kan trygt stole på os, når du skal have installeret eller serviceret en logger eller måler, og så skal det være simpelt at komme i kontakt med os.

Bestil en tekniker direkte i MinEnergi 2.0

Hvis teknikken driller, og du har behov for en tekniker til at servicere din måler, kan du nemt oprette en sag direkte via loggen i MinEnergi 2.0. Du skal sætte drop down-menuen på ”Bestil teknikerbesøg”, og så sender du automatisk mailen til vores support.

Den nye funktion i loggen sikrer, at du har data og historik om en måler dér, hvor informationen hører til. Det gør det nemt for jer at dele data mellem medarbejdere, og vi kan nemt se, hvilken måler sagen tilhører.

Hvis du har spørgsmål til vores teknikere kan du ringe til os på + 45 4614 1460.

About the Author: